Vvs Arbejde i Ikast og omegn

Ikast VVS Service A/S – din lokale VVS ekspert

Vi udfører alt inden for VVS både hos private og til erhverv. Vi rådgiver gerne om både store og små ændringer, helt nyt badeværelse, nye badeværelsesmøbler, nyt toiletsæde eller måske ny håndklædetørrer. Skal badeværelset renoveres står vi også klar med rådgivning, opmåling, og opsætning af nyt. Vi finder også gerne inspiration til det nye badeværelse. I det hele taget kan du starte med at tage fat i os vedr. at få lagt en plan for hvordan drømmebadeværelset bliver til virkelighed. Alt hvad der vedrører VVS delen kan vi dække dig ind på.

Vi er selvfølgelig autoriserede og uddannede til fingerspidserne når det kommer til korrekt VVS arbejde. Vi opererer i hele Ikast området og dækker dermed også hele oplandet omkring Ikast. 

Det rigtige valg indenfor VVS

Står du overfor et nybyggerprojekt eller skal huset have den helt store renoveringen? Tag os gerne med på råd ved nybyggeri også – vi har en bred erfaring indenfor dette og kan levere alt indenfor sanitet – også de helt nye trends.

Ingen opgaver er hverken for store eller små og vi er hos Ikast VVS Service autoriserede vvs-installatører – din tryghed for godt håndværk. Du kan tilmed være ekstra sikker på den gode service og det gode håndværk kval vores medlemsskab hos Bedre Bad - Bedre Energi kæden som vi er stolte medlemmer af. Vi har i form af medlemsskabet i denne frivillige kæde konstant fokus på videreuddannelse af vores VVS-montørere og energieksperter. Derfor kan du som kunde være sikker på at når du tilkalder en VVS-installatør, så er han uddannet til fingerspidserne og kan løse enhver opgave indenfor faget. 

Vi løser alle de opgaver VVS faget kan byde på

Vi løser mange slags VVS opgaver i Ikast og omegn. Det være sig både opgaver for private og erhvervskunder. Det kan også være akutte opgaver hvor et vandrør er sprunget og kunden har akut brug for en VVS'er der kan løse problemet gnidningsfrit og professionelt. Hvis dette skulle komme på tale kan vi altid kontaktes på telefon 97 15 10 33. Du vil opleve at få en meget løsningsorientet medarbejder i røret som kender til vigtigheden af kort process og som hjælper på bedste vis så problemet løses hurtigst muligt med en tilfreds kunde i enden.

Hvis du ønsker at se mere til vores ikke akutte løsninger indenfor VVS faget, så kan du se et udvalg her nedenfor:

  • Installation, reparation og service af alle former for varmeanlæg eksempelvis olie- og naturgasfyr.
  • Solvarme.
  • Varmepumper.
  • Gulvvarme.
  • Akkumulleringstanke.
  • Fastbrændselsanlæg.
  • Stokerfyr og pillefyr.
  • Salg af alt indenfor VVS-artikler
  • Samt meget andet

Kontakt os vedr. VVS-opgaver

Oplever du et sprunget rør, et tilstoppet afløb eller toilet eller andre VVS opgaver såsom en vandhane der drypper, så kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Ikast. Vi er klar til at hjælpe og kommer hurtigt ud og løser problemet.

Du kan også besøg vores fysiske butik på Nørregade 24, 7430 Ikast. Se siden her for åbningstider m.m.

Tlf.: 97 15 10 33
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Læs også om: