Vi laver blikarbejde i topkvalitet

Ikast VVS Service - også kendt som Bedre Bad - Bedre Energi Ikast er en del af Danmarks største frivillige kæde indenfor VVS og energioptimering. Ikast VVS Service laver også blikarbejde og du kan som kunde hos os, være sikker på at kvaliteten er i top. Læs nedenstående omkring blikarbejdet og hvorfor du skal vælge en blikløsning. En blik løsning beskytter som oftest de mere skrøbelige fundamenter som ligger lige inde bagved. Derfor er en blikinddækning en god idé til for eksempel murværk. 

Blikarbejde – inddækning af gavle, kviste og facadeinddækning

Professionelt blikarbejde er prikken over i’et i et fuldendt tagarbejde. Ikast VVS Service har lavet en lang række forskellige og individuelle løsninger for private kunder. Vi rådgiver altid gerne og kommer med vores forslag til hvordan lige netop dit ønske kan løses. Der er ikke noget som et stykke godt udført blikkenslager arbejde der fuldender en inddækning af en facade eller en kvist der er blevet renoveret.

Med respekt og ære for det gamle erhverv som blikkenslager arbejdet er, så har vi også æstetikken i højsædet når vi arbejder med blik og facadeinddækning. Det vil med andre ord sige at vi arbejder meget konkret med bygnings stil og udtryk og kunne aldrig finde på at inddække en kvist i en alt for moderne stil som ikke passer til bygningens gamle udtryk og stil. Du kan være sikker på at Ikast VVS Service er påpasselig med blikarbejdet og stilen der pålægges bygningen.

Hvilke typer blikarbejde laver vi

Vi kan blandt andet tilbyde inddækning af kviste og skorstene, ligesom vi gerne beklæder gavle. Vi laver tilmed rigtig meget facadeinddækning hvor en murstensvæg skal beklædes for at give den det sidste finish. Det er utrolig så meget det kan gøre at beklæde en mursten med blik. Det skaber virkelig blikfang og giver byggeriet eller renoveringen det sidste aftryk. 

Det er både trendy og smart, samt vedligeholdelsesfrit. En af de helt store fordele ved blikarbejdet er den lave vedligeholdelse. Hvis bare man sørger for at få kørt en stiv kost henover overfladen en gang imellem, er man rimelig sikker på at den flotte facade forbliver intakt. Den stive kost skal kun gøre at eventuelt skidt og indtørrede blade bliver børstet væk så overfladen fremstår ny og skinnende igen. Blik er generelt meget vedligeholdelsesfrit og kræver ikke det store arbejde når det først er blevet påsat. Derfor har vi også rigtig mange tilfredse kunder, som vil have lavet mere efter de har set det færdige resultat. 

Se noget af det vi har lavet for inspiration her.

Kontakt os gerne og få yderlige info

Vi hører gerne fra dig, hvis du har behov for professionelt blikarbejde og ønsker et uforpligtende tilbud.

Tlf.: 97 15 10 33

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

blikarbejde ikast2