VVS- & blikarbejde - Få et tilbud

Ikast VVS Service løser alle VVS- & blikopgaver, store som små, til både private og erhverv. Vi har ydet godt håndværk igennem 70 år og er autoriserede, så det er trygt at overlade dit VVS arbejde til os - vi ved, hvad vi snakker om. En del af Bedre Bad kædens DNA er at løsningen er komplet. Det vil med andre ord sige, at når du samarbejder med Bedre Bad Ikast, så er alt med i løsningen. Kunden køber et produkt, vi installerer og sørger for at det virker, før vi kører igen. En komplet løsning hvor alt er med. Sågar rengøring og fjernelse af gamle VVS komponenter. Kontakt os i dag for et tilbud.

Eksperter i alle former for VVS arbejde

Vi udfører alle former for VVS-, og blikarbejde, og vi udfører gerne opgaverne så de er specialiseret ud fra kundens ønsker og behov og med miljøet i fokus. Vi er altid opdateret med det nyeste sanitet til badeværelses som vandhaner, brusesæt, væghængt toilet, håndklædetørrer mm, samt badeværelsesmøbler. Mangler du en ny vandhane til køkkenet måske en Quooker, kogende vandhane, kan vi også være behjælpelige med dette. Kort sagt så kan vi hos Bedre Bad Ikast være behjælpelige med det meste indenfor VVS installationer.  

Vi kan også klare et stoppet afløb eller toilet – servicebilen kører gerne ud til alle opgaver, store som små - private såvel som erhvervskunder.

Små installationer kan betyde store besparelser

Hos Bedre Bad Ikast er vi eksperter i god VVS og den optimering der ofte følger med. Ved at optimere dine VVS løsninger, kan du skabe store besparelse på din varme- / vandregning.

Vi besøger rigtig mange kunder, hvor VVS installationerne ikke er i tiptop stand og det er synd. Både fordi det øger desværre sandsynligheden for en vandskade eller anden problematik, men også fordi at der ofte er penge at spare på selv de mindste investeringer og optimeringer på badeværelset eller andre sanitets områder generelt. Eksempelvis kan vi anbefale at I i husstanden eller i virksomheden får kigget på jeres toiletter og får skiftet til de mere energivenlige og vandbesparende toiletter. Her kan der være mange penge at spare på årlig basis og det koster ikke alverden at skifte til et nyt og mere komfortabelt toilet tilmed. 

Kontakt din lokale Bedre Bad specialist i Ikast og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere om: