REPARATION AF POOL 

Vi tilbyder reparation af alle typer pools – både indendørs og udendørs, pool varmepumper og sandfilter. Vi kender til alle de typer af problemer, som kan opstå i forbindelse med en pool. Vi ved derfor også hvordan disse skal løse, så du igen kan nyde din pool, uden at tænke på de problemer som kan opstå. 

Oplever du problem med din swimmingpool, så kontakt os, så vi kan sende en medarbejder ud og kigge på det. Ofte kan det være simple effekter som volder dig store problemer - men bare rolig, vi har styr på det for dig! 

                 


 

Udvid badesæsonen i din pool og få flere sommerminder

I en uopvarmet pool skal solen gerne skinne 2-3 hele dage i træk for at opvarme vandet, så du undgår de kolde gys i badesæsonen. Det begrænser brugen af poolen. Men med en varmepumpe kan man sige, at når vejret er til at bade - er vandet det også.

Faktisk kan badesæsonen udvides, så den starter tidligere og slutter senere, men du kan også bruge poolen på flere gråvejsdage.

Godt tilbud på varmepumpe

 til 15-20 m3 kr. 5500 kr. eller til 20-30 m3 for kr. 6800,-

Varmepumper forlænger badesæsonen både forår og efterår.

______________________________________________________________________

Welldana Heat pump FPH er en effektiv pool varmepumpe, i udendørs luft. Temp. Ned til 0 C.

Den er er produceret med de bedste komponenter, der er garantien for en lydsvag, solid og sikker drift.

Plastkabinet med indvendig forstærket ramme

Anbefalet til kystområder (ruster aldrig)

5 temperatur sensorer- Fuldautomatisk temperaturstyring

Høj effektiv varmeveksler i titanium – for klor- og saltvand

COP værdi op til 5,7 v/26 C luft temp.

Lydniveau ned til 34 db v/10m.

 varmpepumpe pool

Vi leverer selvfølgelig også andre størrelser i varmepumper til din pool. Ring på 20611741 eller send en forspørgsel på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 


Her kan vi levere, installere og servicere:

Hos Ikast VVS Service A/S - Bedre Bad - Bedre Energi i Ikast rykker vi ud i en lang række byer for at tilse pools. Vores markedsområde omfatter særligt Ikast og omegn. Det vil sige, at vi også besøger byer som Gjellerup, Hammerum, Kølkær, Ejstrupholm, Bryup, Pårup, Engesvang, Nørre Snede, Kjellerup, Thorning, Karup og Kølvrå.

Bor du i nærheden, men byen er ikke på listen? Tøv ikke med at kontakte os på tlf. 20 61 17 41 - så finder vi hurtigt en løsning.