Reparation af pool 

Vi tilbyder reparation af alle typer pools – både indendørs og udendørs, pool varmepumpe og sandfilter. Vi kender til alle de typer af problemer, som kan opstå i forbindelse med en pool. Vi ved derfor også hvordan disse skal løse, så du igen kan nyde din pool, uden at tænke på de problemer som kan opstå. 

Oplever du problem med din swimmingpool, så kontakt os, så vi kan sende en medarbejder ud og kigge på det. Ofte kan det være simple effekter som volder dig store problemer - men bare rolig, vi har styr på det for dig! 

Drømmer du om en swimmingpool?

Går du og drømmer om at tilføje lidt ekstra luksus til din hverdag? Vi tilbyder salg og installation af helt nye pool anlæg, som helt sikkert vil gøre dine pooldrømme til virkelighed. Ring til os på tlf. 20 61 17 41 og få en snak med Henrik for et uforpligtende tilbud.

Her kan vi levere, installere og servicere:

Hos Ikast VVS Service A/S - Bedre Bad - Bedre Energi i Ikast rykker vi ud i en lang række byer for at etablere og tilse pools. Vores markedsområde omfatter særligt Ikast og omegn. Det vil sige, at vi også besøger byer som Gjellerup, Hammerum, Kølkær, Ejstrupholm, Bryup, Pårup, Engesvang, Nørre Snede, Kjellerup, Thorning, Karup og Kølvrå.

Bor du i nærheden, men byen er ikke på listen? Tøv ikke med at kontakte os på tlf. 20 61 17 41 - så finder vi hurtigt en løsning.