Poolcenter midtjylland

Er du på udkig efter det ultimative luksus til din bolig? Hos Bedre Bad Ikast skaber vi poolløsninger, som helt sikkert, vil få dig til at føle, at du lever langs Spaniens kyster. Vi har alle de rette kompetencer til at skabe et unikt poolmiljø til dig og din famile. Har du allerede en pool på nuværende tidspunkt, men synes at den trænger til en kærlig hånd? Så klarer vi også den! 

Besøg butikken, der er fyldt med pooludstyr

Adresse:

Nørregade 24
7430 Ikast

billede fra butikÅbningstider:

Mandag - torsdag  08:00 - 16:30 
Fredag 08:00 - 15:00

 

I butikken kan du få en snak med kompetent medarbejder, som vil kunne guide og vejlede dig - så vi er sikre på, at du får netop den poolløsning som du drømmer om.

Betaling: Kontant eller MobilePay

Kontakt os på tlf. 20 61 17 41 for aftale uden for åbningstid.

Vi har alt det, som du skal bruge, for at komme igang. 

Vi har kemikalier til din swimmingpool; klor både som sticks og granulat, ph- og ph+, algefjerner, flydende flokulant, sprayrens til bassinkant, superflock, glas og sand til sandfilter, testkit og refil til testkit og meget mere.

Hvis du mangler tilbehør til din pool, har vi støvsugerhoved, sugeslange, opsamler net, kost, termometer, dispenser til sticks, teleskopstænger mv. 

Vi har også reservedele som skimmer, vakumlåg, pumper osv. Hvis vi ikke har det hjemme, du har brug for, vil vi gerne forsøge at skaffe det til dig — så kom endelig forbi!

Tilbud:

Dolphin Skagerrak 20 bundsuger 
kr. 9595,- incl. moms

 

Dolpin Skagerak 20

Maskinen rengører bunden, væggene og skrubber vandlinjen. Opnå en ren pool, selv når bladene og andet snavs sætter sig lige der hvor det lettest at se - i vandlinjen. Der medfølger 2 sæt filtre. 2 børster den ene aktiv.
Op til 12 meter pool - køretid 2 timer - 2 års garanti - 
24 timers service.

 

Klik her for at se hele udvalget af swimmingpool tilbehør.