Poolcenter midtjylland

Er du på udkig efter det ultimative luksus til din bolig? Hos Bedre Bad Ikast skaber vi poolløsninger, som helt sikkert, vil få dig til at føle, at du lever langs Spaniens kyster. Vi har alle de rette kompetencer til at skabe et unikt poolmiljø til dig og din famile. Har du allerede en pool på nuværende tidspunkt, men synes at den trænger til en kærlig hånd? Så klarer vi også den! 

Kom forbi butikken - Nørregade 24, 7430 Ikast

billede fra butik

Her kan du få en snak med kompetent medarbejder, som vil kunne guide og vejlede dig - så vi er sikre på, at du får netop den poolløsning som du drømmer om

Åbningstider:

Mandag - Torsdag 8.00 - 16.30

Fredag 8.00 - 15.00

Kontakt os på tlf. 20 61 17 41 for aftale uden for åbningstid.

Betaling: kontant eller MobilePay

Vi har alt det, som du skal bruge, for at komme igang. 

Vi har kemikalier til din swimmingpool; klor både som sticks og granulat, ph- og ph+, algefjerner, flydende flokulant, sprayrens til bassinkant, superflock, glas og sand til sandfilter, testkit og refil til testkit og meget mere.

Hvis du mangler tilbehør til din pool, har vi støvsugerhoved, sugeslange, opsamler net, kost, termometer, dispenser til sticks, teleskopstænger mv. 

Vi har også reservedele som skimmer, vakumlåg, pumper osv. Hvis vi ikke har det hjemme, du har brug for, vil vi gerne forsøge at skaffe det til dig — så kom endelig forbi!

 

Dolpin Skagerak 20  Dolphin Skagerak 20 bundsuger kr. 9595,- incl. moms

Rengør bunden, væggene og skrubber vandlinjen. En feature der giver en ren pool, selv når bladene og andet snavs sætter sig lige der hvor det lettest at se - i vandlinjen. Der medfølger 2 sæt filtre. 2 børster den ene aktiv. Op til 12 meter pool. Køretid 2 timer. 2 års garanti.
24 timers service

Se vores sortiment her: Swimmingpool tilbehør