Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Pedersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad – Bedre Energi Ikast VVS

Vi er Ikast VVS Service A/S

Din lokale VVS installatør med 70 års erfaring

Ikast VVS Service a/s er i dag ejet og drevet af Henrik Pedersen, virksomheden har gået i arv gennem 3 generationer af smede og blikkenslagere. I efteråret 2018 ændrede firmaet navn fra Ikast Smedeforretning Aps til Ikast VVS Service a/s, da firmaet over en årrække har ændret fokus til udelukkende at arbejde indenfor VVS og Blik, Beliggenheden har altid været den samme på Nørregade 24 i Ikast. I 2019 er Ikast VVS Service kommet med i Danmarks største frivillige kæde indenfor VVS og Energioptimering – nemlig Bedre Bad – Bedre Energi. Samarbejdet har betydet at mere uddannelse til vores medarbejdere og at de dermed kan varetage flere fagopgaver. Vi er meget stolte og glade for at være kommet med i det stærke samarbejde.

Det har ikke ændret på vores tilgang til tingene. God service og høj kvalitet har altid været kendetegnet og det bliver det ved med at være. Vi går ikke på kompromis.

VVS Ikast har kompetencerne og kan hjælpe med alt

Vi løser en lang række forskellige opgaver, og altid til din tilfredshed. Fra utætte vandrør til stoppede kloakker. Fra service på varmeanlæg til modernisering af badeværelser og alle mulige små VVS opgaver som skal klares lynhurtigt så du kan komme videre.

Tag os med på råd fra starten. Vores mange års erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Det sker i samtale med dig som kunde og vi gør en stor dyd ud af at lytte og forstå problemet før vi løser det. På den måde kan vi efterlade en glad og tilfreds kunde – hver gang! Vi sætter nemlig en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top.

Find inspiration her på siden og ring for et uforpligtende tilbud.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Bedre Bad – Bedre Energi Ikast

Ønsker du at vide mere om vores produkter og hvilke ydelser vi tilbyder så læs mere om hver enkelt lige her:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 15 10 33
info@ikastvvs.dk

Henrik Pedersen Ikast VVS Service, Bedre Bad - Bedre Energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon