Energivejledning

– Din garanti for professionel energirådgivning

Certificeret EnergivejlederIkast VVS Service – Bedre Energi i Ikast, er din lokale specialist, når det drejer sig om professionel energivejledning. Med et medlemskab i Bedre Energi og som Certificerede Energivejledere, kan vi garantere rådgivning, der er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig fuldstændig uafhængige af energiselskaberne, hvilket gør at vi kan rådgive dig om præcis den energiform, der matcher dit behov bedst.

Hvis du er i tvivl om din boligs energimæssige status, kan du booke et Energitjek hos. Læs mere om det her

Vi tilbyder en helhedsvurdering og en totalløsning

Med os som samarbejdspartenere, kan du være sikker på at du altid får en helhedsorienteret vurdering, hvor vi medtager hele din bolig i vores gennemgang. Ud fra dette, kan vi tilbyde en totalløsning, som du kan skræddersy som det passer dig.

Hvis du beslutter dig for at omsætte dine energitanker til handling, står vi selvfølgelig klar til at tage hånd om det samlede projekt. Hos Ikast VVS Service – Bedre Energi, er vi nemlig med hele vejen. På den måde, sikrer vi at projektet kommer sikkert i havn, og bliver udført i høj kvalitet og til den aftalte tid.

Kontakt Ikast VVS Service allerede i dag på 97 15 10 33 for en uforpligtende snak

Læs også om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 15 10 33
info@ikastvvs.dk

Henrik Pedersen Ikast VVS Service, Bedre Bad - Bedre Energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon