Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Pedersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad – Bedre Energi Ikast VVS

En serviceaftale på din varmepumpe sikrer dig den mest effektive udnyttelse af din pumpe og energi

Varmepumper er både robuste og driftssikre, men de skal kontrolleres og vedligeholdes på samme måde som alle andre typer af varmeinstallationer. Derfor er det godt at have en serviceaftale, så du opnår den optimale effekt af for eksempel en luft til vand varmepumpen.

Værd at vide om varmepumper

Et årligt eftersyn er lovpligtig til pumper med 1 kg kølemiddel eller mere. Det er lovpligtig med eftersyn hvert 2. år, hvis varmepumpen indeholder mindre end 1 kg kølemiddel. Derfor er en serviceaftale vigtig. Jordvarme kan være det næste hurtige tog du skal hoppe med på. Med en jordvarme pumpe sikrer du dig at få det maksimale ud af jordvarmen som løber under jorden og under dit hjem. Kontakt din lokale Bedre Bad – Bedre Energi installatør i Ikast og få et tilbud på en Jordvarme pumpe. Når vi taler en luft til vand varmepumpe så har vi at gøre med udsugningsluften som omdannes til at opvarme vandet i radiatorer eller gulvvarme og på den måde opvarmer husstanden. Det er virkelig smart og grønt på samme tid.

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Det får du med en varmepumpe-serviceaftale

 • Årligt serviceeftersyn er lovpligtigt ved mere end 1 kg kølemiddel.
 • Vi sørger for, at alt virker og er rigtigt indstillet.
 • Du optimerer din varmeøkonomi.
 • Du sikrer, at din varmeinstallation bliver vedligeholdt og virker optimalt.
 • Du får besøg af en af vores lokale, kvalitetssikrede servicemontør, når det er tid til dit serviceeftersyn.
 • Vi sørger for nødvendige dokumentation i forhold til myndighederne.

Overvejer du at få installeret en varmepumpe?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har behov for professionel vejledning og ønsker et uforpligtende tilbud på varmepumpe. Det kan være du har søgt efter ‘Varmepumpe Ikast’, men vi kører altså også ud til andre byer såsom Gjellerup, Hammerum, Kølkær, Ejstrupholm, Bryrup, Pårup, Engesvang, Nørre Snede, Kjellerup, Thorning, Karup og Kølvrå.

Hos Ikast VVS Service A/S, udfører vi varmepumpe opgaver for private og erhvervskunder i Ikast og omliggende byer. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.

Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumper udnytter udendørsluftens varme til effektivt at opvarme dit hjem, selv i temperaturer ned til -25 grader. Med justerbare indstillinger, kan de tilpasses individuelle behov, hvilket er ideelt for dem, der foretrækker forskellige temperaturer i forskellige rum. Disse varmepumper er særligt velegnede til både sommerhuse og huse med elopvarmning, og kan nemt styres via smartphone eller tablet, hvilket giver brugeren fuld kontrol og bekvemmelighed. De er økonomisk effektive, da de kan halvere varmeregningen i elopvarmede huse. Nogle modeller tilbyder også turbofunktion til hurtig opvarmning og en kølefunktion for sommerbrug, hvilket eliminerer behovet for yderligere aircondition. Hvis du ønsker mere information eller hjælp til at vælge den rette model med de funktioner, du behøver, kontakt Ikast VVS Service for personlig rådgivning.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarme

Jordvarme er en naturlig energikilde og hentes direkte fra din baghave, fra oplagret solenergi i jorden. Fordelene ved jordvarme, er at man bliver mindre påvirket af afgifterne, i takt med at energipriserne stiger i fremtiden, og så kan jordvarmesystemet smart styres via din telefon eller tablet.

Måden jordvarme fungerer på, er ved at man graver nogle slanger ned i baghaven. Slangerne graves ned i en frostsikker dybde, hvor jordens varme er varm nok til at opvarme vandet der løber i de nedgravede rør. Den varme vandmængde løber ind i huset og videregiver dermed varmen til rørene indvendigt og kommer eksempelvis ud i radiatorerne. Det er en relativ billig varmekilde. Den eneste omkostning er selvsagt installationen af rørene i baghaven eller hvor man nu vælger at placere dem. De skal graves ned og tilsluttes korrekt.

Når de er gravet ned, kan du nyde en stor energibesparelse og dermed spare en masse penge, med minimal vedligehold. Et jordvarmeanlæg er et lukket system og passer helt sig selv, men man skal lige en gang om året rengøre et filter i pumpen som det eneste.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Solvarme

Solvarme er, ligesom jordvarme, en naturlig kilde til varme og varmt vand i husstanden. Solfangeranlægget kan fordelagtigt kombineres med andre varmeløsninger og er et energirigtigt valg – om man så må sige. Med et solfangeranlæg vil solens varme blive ledt ned i din varmtvandsbeholder og derfra videre til radiatorer, brusere og vandhaner. Dette giver betydelige besparelser på varmeregningen og er samtidig miljøvenligt. Et solfangeranlæg har en lang levetid, kræver minimal vedligeholdelse og er desuden støjfrit.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 15 10 33
info@ikastvvs.dk

Henrik Pedersen Ikast VVS Service, Bedre Bad - Bedre Energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon