Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Pedersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad – Bedre Energi Ikast VVS

Optimer din varmepumpe med en serviceaftale

En serviceaftale på din varmepumpe sikrer dig den mest effektive udnyttelse af din pumpe og energi
Varmepumper er både robuste og driftssikre, men de skal kontrolleres og vedligeholdes på samme måde som alle andre typer af varmeinstallationer. Derfor er det godt at have en serviceaftale, så du opnår den optimale effekt af for eksempel en luft til vand varmepumpen.

Værd at vide om varmepumper

Et årligt eftersyn er lovpligtig til pumper med 1 kg kølemiddel eller mere. Det er lovpligtig med eftersyn hvert 2. år, hvis varmepumpen indeholder mindre end 1 kg kølemiddel. Derfor er en serviceaftale vigtig. Jordvarme kan være det næste hurtige tog du skal hoppe med på. Med en jordvarmepumpe sikrer du dig at få det maksimale ud af jordvarmen som løber under jorden og under dit hjem. Kontakt din lokale Bedre Bad – Bedre Energi installatør i Ikast og få et tilbud på en Jordvarmepumpe. Når vi taler en luft til vand varmepumpe så har vi at gøre med udsugningsluften som omdannes til at opvarme vandet i radiatorer eller gulvvarme og på den måde opvarmer husstanden. Det er virkelig smart og grønt på samme tid.

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Det får du med en varmepumpe-serviceaftale

 • Årligt serviceeftersyn er lovpligtigt ved mere end 1 kg kølemiddel.
 • Vi sørger for, at alt virker og er rigtigt indstillet.
 • Du optimerer din varmeøkonomi.
 • Du sikrer, at din varmeinstallation bliver vedligeholdt og virker optimalt.
 • Du får besøg af en af vores lokale, kvalitetssikrede servicemontør, når det er tid til dit serviceeftersyn.
 • Vi sørger for nødvendige dokumentation i forhold til myndighederne.

Overvejer du at få installeret en varmepumpe?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har behov for professionel vejledning og ønsker et uforpligtende tilbud på varmepumpe. Det kan være du har søgt efter ‘Varmepumpe Ikast’, men vi kører altså også ud til andre byer såsom Gjellerup, Hammerum, Kølkær, Ejstrupholm, Bryrup, Pårup, Engesvang, Nørre Snede, Kjellerup, Thorning, Karup og Kølvrå.

Hos Ikast VVS Service A/S, udfører vi varmepumpe opgaver for private og erhvervskunder i Ikast og omliggende byer. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.

Luft til luft varmepumper: Effektivitet og Kontrol

Luft til luft varmepumper er effektive opvarmningsløsninger, der udnytter udendørsluft til at varme dit hjem – endda i ekstreme kuldegrader. De er ideelle til at opretholde varierende temperaturer i hjemmets forskellige rum og kan styres bekvemt via mobil. Særligt gavnlige for sommerhuse og elopvarmede boliger, disse systemer kan skære betydeligt i varmeudgifterne og tilbyder ofte ekstra funktioner som hurtig opvarmning og køling. For vejledning til valg af den rigtige model, står Ikast VVS Service klar med ekspertise.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarme: Naturlig og smart opvarmning

Jordvarme henter stabil energi fra solen opbevaret i din have. Med et jordvarmesystem får du en energikilde, der er robust mod fremtidige prisstigninger og let kan styres fra din smartphone. Systemet kræver blot installation af slanger i en frostsikker dybde for at udnytte jordens konstante varme til at varme vandet, som så varmer dit hjem. Ud over installations omkostningerne er jordvarme en økonomisk opvarmningsmetode med lav vedligeholdelse, hvor du kun skal rengøre et filter årligt. Således tilbyder jordvarme betydelige besparelser på lang sigt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Solvarme: Grønnere varme og varmtvand

Solens energi giver solvarme til hjemmet, hvilket kan være en mere energieffektiv løsning sammenlignet med konventionelle metoder. Et solfangeranlæg fanger sollys og omdanner det til brugbar varme, der kan lagers og distribueres til radiatorer og vandhaner. Dette kan reducere energiforbruget markant og mindske varmeregningen. Solvarmeanlæg er designet til lang levetid og kræver kun minimal vedligeholdelse, samtidig med at de tilbyder stille drift, hvilket gør dem til en økonomisk fordelagtig investering.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 15 10 33
info@ikastvvs.dk

Henrik Pedersen Ikast VVS Service, Bedre Bad - Bedre Energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon