spar mange penge med en varmepumpe

Energi- og pengebesparende luft/vand varmepumpe - inkl. levering og montering:

Kontakt os for pris

Viessmann Vitocal Varmepumpe Bedre Bad - Bedre Energi Ikast

Viessmann Vitocal 222-S tilbud

 • Normalpris kr. ,- inkl. moms. 
 • Effektiv og lydsvag varmepumpe med høj SCOP-værdi.
 • Varmepumpe 6 KW.
 • Energimærke A++.

Pris inkl. levering og montering

Kontakt os for pris

Bestil Viessmann varmepumpe Bedre Bad - Bedre Energi Ikast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nu kan du slappe af på terrassen og nyde haven i fred og ro. Den nye luft-/vand-varmepumpe fra Viessmann har et lydniveau på helt ned til 35 decibel. Varmepumpen fremstår i et stilrent og neutralt design, der passer godt til de fleste boliger og uden at vække opmærksomhed. Det betyder, at du får en god og effektiv varmeløsning i et elegant design med en besparelse på varmeregningen hver eneste måned.

Udskift det gamle gas- eller oliefyr

Når du udskifter det gamle gas- eller oliefyr vil det automatisk spare penge i form af besparelser på varmeregningen. Samtidigt vil du kunne nyde en dejlig opvarmet bolig med god klimasamvittighed, da moderne varmepumper faktisk er en grøn varmeløsning. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Ikast sørger vi for, at du får det rette varmesystem, der passer til dine behov og ønsker. Tøv ikke med at tag kontakt til vores Certificerede VE-installatør og forhør dig om dine muligheder.

60 % lavere varmeregning

Hvis du har et oliefyr som opvarmningsform så bør du overveje en udskiftning. I dagens Danmark kan det ikke betale sig at bevare et gammelt oliefyr, da det er en dyr løsning. Samtidigt kan du gøre klimaet en tjeneste og udskifte oliefyret med en grønnere løsning - eksempelvis en moderne varmepumpe. Ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk sparer du over 60 % af din varmeregning og reducerer CO2-udledningen til 1/3, når du skifter dit oliefyr ud med en moderne varmepumpe. Læg dertil fremtidige prisstigninger, højere afgifter på fyringsolie og værdistigning på din bolig.

Bruger du naturgasfyr har du også besparelser forude

Du kan også med fordel udskifte dit naturgasfyr til en varmepumpe. Allerede i dag sparer du over 1/3 af din varmeregning og mere end halverer CO2-udledningen, når du skifter dit naturgasfyr ud med en moderne varmepumpe (ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk). En del af regeringens klimaudspil indebærer at øge afgifterne på naturgas og fyringsolie samt billigere el.

Hurtigt tjent ind igen!

Udgiften til at slippe af med det gamle olie- eller gasfyr og udgifterne forbundet med den nye varmepumpe er hurtigt tjent ind igen - og vil fremover give dig et større rådighedsbeløb. Man kan sige at investeringen i det nye varmesystem er selvindtjenende.

Få tilskud eller fradrag til installationen

Du får desuden tilskud til skrotning af oliefyret og installation af en varmepumpe. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort tilskud, du kan få – og vi kan også hjælpe med at udfylde papirerne.

Vi giver dig den bedste varmeløsning

Tag en snak med Bedre Bad – Bedre Energi Ikast, hvis du stadig har oliefyr, eller dit gasfyr snart skal udskiftes. Vores certificerede VE-installatører kender de moderne og effektive varmekilder og kan hjælpe dig til den rigtige løsning. Om det så er en luft/vand- eller en jordvarmepumpe.

Luft/vand varmepumpe

Super energieffektiv luft-vand varmepumpe, som giver dig energien 5 gange igen. Sammen med METRO THERMs varmtvandsbeholdere opnår du markedets mest effektive løsning til varme og varmt vand.

Metro Therm Bedst i test

 Metro Therm Varmepumpe

 • Energieffektiv luft-vand varmepumpe.
 • Et af markedets laveste lydniveauer - kun 53 dB.
 • Fremløbstemperatur helt op til 65 grader C.
 • Effektiv ned til -25 grader C.
 • Høj varmefaktor - SCOP på 4,8.
 • Frekvensstyret regulering tilpasser sig hele tiden husets behov.
 • Ideel til radiator og gulvvarme.
 • Brugervenligt display.
 • Energimærke A+++/A+++ (i system med METROAIR 330, 35 grader C/55 grader C)

Pris inkl. levering og montering
Kontakt os for pris

Bestil Metro Therm varmepumpe Bedre Bad - Bedre Energi Ikast

Prisen er all inclusive

Og husk, at hos Bedre Bad – Bedre Energi Ikast er levering og installation med i prisen. Du behøver med andre ord ikke frygte uventede ekstraregninger – vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer som den skal, og vi har kørt dit gamle fyr væk.

Rent arbejde – tryg løsning

Vi sørger for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Trygge løsninger her.

Vælg din ønskede varmepumpe-løsning nedenfor: