Energivenlige Varmepumper

Læs mere omkring hvilke typer af varmepumper Bedre Bad - Bedre Energi Ikast kan tilbyde her. Vi har et stort udvalg og kan fremvise flere typer af varmepumper alt afhængigt af dit behov. Læs mere lige her nedenfor.

Spar op til 60% på din varmeregning med en varmepumpe og samtidig reducer CO2 forbruget

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Ikast laver vi alt indenfor varmepumper. Om det er varmepumpen luft til luft, luft til vand, solvarme, eller jordvarme – så er vi leveringsdygtige i alle former. Vigtigt at nævne er det, at vi ikke kører fra kunden før det virker og at kunden er tryg i at operere med den nyligt installerede varmepumpe. Hvad end det så er for en varmepumpe - luft til luft eller luft til vand varmepumpe.

Luft til vand varmepumper

Kan med fordel kombineres med solvarme og er et godt og energi rigtigt valg. Teknologien er i top og den kan nemt styres fra enten smartphone eller tablet. Fordelen ved en luft til vand varmepumpe er, at den er støjsvag og at den leverer billig varme til vandrørerne. På denne måde er den effektiv, grøn og leverer hvad den skal. En luft til vand varmepumpe er også yderst hurtigt til at tjene sig selv ind igen - hvilket vi som mennesker godt kan forholde os til. Kontakt Bedre Bad Ikast for at høre om indtjeningstiden.

Luft til luft varmepumper

Er den ideelle løsning til sommerhuset eller et el-opvarmet hus. Pumpen er udviklet specielt til det nordiske klima. Varmepumpen styres nemt via enten din smartphone eller tablet og kan halvere varmeregningen i et el-opvarmet hus. Fordelen ved at have den tilsluttet dit sommerhus er at den som oftest kan være eneste forsyningskilde, eftersom at sommerhuse er noget mindre typisk og dermed tager det kortere tid at opvarme. Ønsker du at høre mere om en luft-til-luft varmepumpe, så kontakt Ikast VVS Service i dag.

Jordvarme

Er en naturlig energikilde og hentes direkte fra din baghave, fra oplagret solenergi i jorden. Fordelene ved jordvarme er mindre påvirkning af afgifter og smart styring via telefon eller tablet. Måden jordvarme fungerer er ved at man graver nogle slanger ned i baghaven. Slangerne graves ned i frostsikret dybde hvor jordens varme er varm nok til at opvarme vandet der løber i de nedgravede rør. Den varme vandmængde løber ind i huset og videregiver dermed varmen til rørerne indvendigt og eksempelvis ud i radiatorerne. Det er en relativ billig varmekilde. Den eneste omkostning er selvsagt installationen af rørerne i baghaven eller hvor man nu vælger at placere dem. De skal graves ned og tilsluttes korrekt.

Solvarme

Er ligesom jordvarme en natur kilde til varme og varmt vand i husstanden. Solfanger anlægget kan med fordel kombineres med andre varmeløsninger og er et energirigtigt valg - om man så må sige. Et solcelle anlæg fungerer også i gråvejr - tro det eller lad være, men det gør det. Lyset selv fra en gråvejrsdag er med til at generere energi og dermed varme til resten af varmeforsyningen. Du er altså ikke fuldstændig afhængig af solskin, som mange tror. Placeringen af dit solfanger anlæg har dog stor betydning. Det skal installeres på taget hvor der ikke forekommer skygge fra træer og det skal selvfølgelig også holdes rent så solen stråler kan opfanges optimalt. Alt dette vil Ikast VVS Service være din sparringspartner omkring og vi sætter dig grundigt ind i hvordan anlægget fungerer.

Overvejer du at få installeret en varmepumpe?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har behov for professionelt vejledning og ønsker et uforpligtende tilbud. Vi kører bl.a. i følgende byer: Ikast, Gjellerup, Hammerum, Kølkær, Ejstrupholm, Bryup, Pårup, Engesvang, Nørre Snede, Kjellerup, Thorning, Karup og Kølvrå.

Hos Ikast VVS Service A/S - Bedre Energi i Ikast, udfører vi varmepumpeopgaver for private og erhvervskunder i Ikast og omliggende byer. Kontakt os allerede i dag på tlf.: 97 15 10 33

Læs også om: