Hjælp til Bedre Boligventilation

Vi tilbyder alt indenfor boligventilation til private

Hos Ikast VVS Service udfører vi montering af komplette anlæg, samt service og forebyggende vedligeholdelse på mange forskellige bolig ventilationssystemer. Tag fat i os hvs du ønsker at forbedre indeklimaet i boligen og generelt også optimere på energiniveauet. Bedre Bad - Bedre Energi Ikast er specialister indenfor området energioptimering og særligt ventilation i hjemmet. Du kan derfor trygt kontakte os vedr. en løsning på boligventilation. Vi står klar til at levere lige præcis den løsning du finder bedst og vi kan vejlede og rådgive i forhold til hvordan anlægget serviceres bedst. Tilmed modtager du selvfølgelig kyndig instruktion i hvordan anlægget vedligeholdes og hvordan det fungerer optimalt. Som med alle vores andre løsninger i Bedre Bad - Bedre Energi regi så kører vi ikke før kunden er tryg og vi er færdige. Det er meget vigtigt for os. Den samlede Bedre Bad - Bedre Energi løsning inkluderer også oprydning og at vi tager gammelt materiel med retur. Så skal du ikke bekymre dig om dette. 

Komplette løsninger til eksisterende og nye boliger

Vi tilbyder kvalitetsløsninger indenfor boligventilation til private og har stor erfaring indenfor området. Et sundt indeklima er godt for både huset og beboerne i huset og har en stor betydning for vores velvære og trivsel. Vi tilbyder også intelligente løsninger som kan styre hele husstandens varme og ventilations systemer.

Vi kan tilbyde lige netop den løsning som passer bedst ind for dig og din bolig. Det er faktisk ikke vigtigt om det er nybyggeri eller restaurering af ældre hus, så kan vi komme med en kompetent løsning som både sikrer det gode indeklima i hjemmet og som samtidig kan være med til at spare dig for betragtelige summer når det kommer til varme og eller energiregningen. Det kan man næsten ikke andet end sige ja tak til. Tilmed er det værd at nævne at det jo både er godt for helbredet med det sunde indeklima, men det er faktisk også godt for murværket, vindueskarme mm. Et godt ventileret hjem er et godt ventileret fundament i bygningen. Den del er også værd at tage med i betragtningen. 

Serviceeftersyn og vedligehold af de forskellige løsninger

Serviceeftersyn af ventilation i faste intervaller holder installationen på maximal ydelse og forlænger levetiden på anlægget. Regelmæssige serviceeftersyn vil være med til at forhindre nedbrud og unødig slitage på anlægget. Udskiftning af filtre, renholdelse af rør og kontrol af mekaniske dele opretholder anlæggets ydelse, funktion og minimerer energiforbruget.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har behov for professionelt vejledning i valg af dit nye boligventilations system, eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Kontakt os gerne for yderlige information.

Tlf.: 97 15 10 33
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alternativt kan du også læse mere om energi generelt lige her

boligventilation ikast