Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Pedersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad – Bedre Energi Ikast VVS

Eksperter i Energiløsninger

Hos Ikast VVS Service udfører vi alt i Ventilation – Køl og varmepumper, både til erhverv og private kunder. Vi skaber energiløsninger som både gør det behageligt at leve i dit indemiljø, og samtidig gavner din bundlinje. Gennem mange års erfaring med at skabe energiløsninger for både private- og erhvervskunder har vi opbygget en værktøjskasse, som gør, at vi i dag tør kalde os for eksperter i energiløsninger.

Den bedste løsning for miljøet og din pengepung

Vi har altid fokus på energirigtige løsninger – med fokus på det der er bedst for miljøet og for din pengepung. Ønsker du at spare penge og skåne miljøet med det nyeste indenfor alternativ energi, kan vi tilbyde en løsning der passer ind til netop dit behov. Du sparer for det første en masse penge på varmeregningen, men der er også komfort at hente ved at energioptimere. Eksempelvis så vil de fleste nyere varmekilder være mere “rene” når der eksempelvis blæses luft ind i boligen eller virksomheden, så derfor vil indeklimaet også i høj grad blive påvirket positivt. Når vi snakker erhverv, så kan det også betyde en bedre arbejdsmoral eftersom at luftkvaliteten bliver forbedret. Det giver gladere medarbejdere og en højere produktivitet.

På den private del er det selvfølgelig også vigtigt med et godt indeklima, men eftersom at man som oftest ikke opholder sig så meget i hjemmet som på sin arbejdsplads, så derfor løser vi hos Bedre Bad – Bedre Energi Ikast faktisk flest opgaver for erhvervskunder der ønsker at energioptimere sin arbejdsplads til glæde for medarbejderne.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Få os til at beregne dit energiforbrug

Hos Bedre Bad Ikast er vi uafhængige af energiselskaberne, hvilket betyder at vi kan give dig tips og tricks til hvordan du kan spare på energien i din bolig. En del af vores kunder kontakter os for at få os ud til en beregning og en snak om hvordan vi kan optimere på deres energi niveau, men faktisk kan kunden allerede hjemme foran pc’en beregne deres energi niveau og de potentielle besparelser ved at skifte til mere energivenlig varmekilde. Det kan gøres på vores energiberegner, som er gratis at benytte. Her kan der indtastes de nødvendige oplysninger og så beregnes en potentiel energibesparelse ud fra disse oplysninger. Man indtaster husets areal i kvadratmeter, opvarmningsformen, sit årlige energiforbrug i kr. eller kwh. og så beregnes det. Efterfølgende vil du så kunne se din potentielle energibesparelse i kroner/ører og du vil kunne se en forbedring i energimærkning af hjemmet.

Hvilken energiform skal jeg vælge?

Det kan være svært at overskue hvilken energiform der skal vælges når man skal i gang med renovering og alt hvad der hører med. For er man ikke godt vant med den form for energi og varmeforsyning man allerede har. Svaret er som oftest nej. Tit og ofte så er der store besparelser at hente og der kan vi kun anbefale at få disse forbedringer installeret hurtigst muligt. Det skal selvfølgelig give mening i forhold til bygningen, men tit og ofte er der mange tusinde kroner årligt at hente i besparelsen. Dertil skal så lægges omkostningerne i forhold til installationen af den nye varmekilde, men det vil som oftest tjene sig selv hjem igen efter en kort årrække på max 3 år. Selvfølgelig alt afhængigt af varmekilden.

Som et godt alternativ til den i forvejen installerede varmekilde, kunne en varmepumpe være et godt alternativ. En luft til luft varmepumpe er et super alternativ til den i forvejen allerede installerede varmekilde eftersom at den trækker energien ud fra luften udenfor og omdanner denne til varm luft som blæses ind via luftkanaler og dermed tilfører boligen mere varme. Et alternativ kunne også være en luft til vand varmepumpe. Dennne adskiller sig lidt fra luft til luft pumpen eftersom at den omdanner luftens energi til at varme vandet i rørerne op. Derved sprøjtes varmt vand ind i hjemmet og ud i radiatorerne og du oplever derved en varmen.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har fået lyst til at vide mere omkring energioptimering og varmepumper, er du velkommen til at kontakte Bedre Bad – Bedre Energi Ikast på telefon 97 15 10 33. Du kan også finde vores kontakt oplysninger på vores kontaktside.

Ønsker du at læse mere om varmepumperne, kan du benytte et af to nedenstående links, hvor energiberegneren også fremgår:

 

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Kontakt os her

  Navn

  Email

  Telefon

   

   

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 97 15 10 33
  info@ikastvvs.dk

  Henrik Pedersen Ikast VVS Service, Bedre Bad - Bedre Energi

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon