Sådan får du det badeværelse,
du har drømt om!

Uanset hvad, så gælder det om at gøre dine ideer til virkelighed. Bedre Bad Ikast skaber badløsninger, der opfylder præcis dine tanker og ønsker til, hvordan dit personlige badeværelse skal være, og samtidig sikrer vi, at løsningen er inden for de lovmæssige rammer ved brug af kompromisløst godt håndværk. Du kan være sikker på at Bedre Bad Ikast er den bedste samarbejdspartner du kan finde til at levere dit nye badeværelse. En løsning ved Bedre Bad Ikast inkluderer nemlig alt i prisen. Det betyder at vi leverer alle komponenterne til badeværelset, vi piller det gamle ned og tager det med os efter vi har installeret det nye og ryddet op efter os. ALT sammen inkluderet i prísen og en del af Bedre Bad løsningen.

Større komfort og funktionalitet på badeværelset

Vi skaber dit nye og lækre badeværelse samt funktionelle bryggers med vores store erfaring i gennemtænkte løsninger. Opgaverne spænder vidt: Fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Det handler om større komfort og bedre funktionalitet i hverdagen for dig. Kort sagt så handler det om at gøre badeværelset til boligens mest indbydende rum. Det skal være stedet for velvære og ro. Det skal være en oase af velvære og et sted hvor stress ikke findes. Det skal være rummet i boligen som er meget mere end toilettet og det skal være et sted hvor alt er effektiviseret til punkt og prikke. Tro det eller lad være, men det har faktisk også noget med velvære at gøre. Det at man ved at bruseren er vandsparende eller at hele vandanlægget er koblet op på et blødgøringsanlæg fra BWT eksempelvis. Blødgøringsanlægget fjerner kalk i vandet og belaster dermed dine rør meget mindre. Det kan også være at vi skal kigge på toilettet og få installeret et væghængt WC som er berøringsfrit - altså med sensorer. Mulighederne er mange og hos Bedre Bad Ikast bliver du inspireret. Du kan på vores hovedside blive endnu mere inspireret af de mange funktionelle og lækre badeværelsesprodukter.

bba2Dine ønsker og behov kombineret med vores faglige ekspertise

Få dine baddrømme opfyldt. Det starter med et gratis og uforpligtigende Badtjek hjemme i dit badeværelse. Her taler vi om, hvilke ønsker du har til et nyt badeværelse og hvilke behov det skal dække hver dag. Du får masser af inspiration fra de mange badeværelser, som vi har opført igennem tiden, så vi kombinere dine baddrømme med vores erfaring og faglige ekspertise.

Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter fra vores samarbejdspartnere i vores badløsninger. Det er din sikkerhed for at få et unikt kvalitetsbadeværelse til glæde hver dag og som naturligvis overholder gældende love og normer for vådrum. Bedre Bad Ikast, Ikast VVS Service A/S er Certificeret Vådrumsinstallatør, hviklet sikre dig en håndværker med den nyeste viden indenforområdet. 

Totalløsning gør det let for dig

Vores totalløsning gør vejen til et nyt badeværelse let for dig. Du har en kontaktperson som sikrer, at det aftalte bliver ført ud i livet. Vi styrer hele processen med alle de håndværkere, som skal til for at dit badeværelse står klar som aftalt og til tiden.

Det er din tryghed!

Gode råd – helt gratis

Det er ofte de små detaljer, som gør den store forskel på badeværelset. Hør mere om mulighederne i dit hjem – kontakt os og aftal et uforpligtende og gratis møde.

RING allerede i dag på 97 15 10 33!