Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Pedersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Bedre Bad – Bedre Energi Ikast VVS

Inspiration til badeværelset

Der kan være rigtig mange ting, du skal tænke på, ved etablering eller renovering af et nyt badeværelse. Men bare rolig – med vores viden, vejledning og en smule inspiration til badeværelset, skal vi nok komme frem til den rette løsning sammen. Bedre Bad Ikast – også kendt som Ikast VVS Service er medlem af Danmarks største frivillige kæde indenfor VVS- og energioptimering. Med vores medlemskab har vi uddannet medarbejdere til Certificeret Vådrumsinstallatør, der er bevis på, at vi hos Ikast VVS kan og skabe den absolut bedste kvalitet i alle vådrumsløsninger til private såvel som erhverv.

Vores kompetencer kommer til udtryk, når vi laver badeværelser for vores kunder. Det gælder både renovering og etablering af nyt badeværelse. Som en stor del af vores arbejde skal vi inspirere vores kunder til at se løsningerne og mulighederne, der opstår når man renoverer sit gamle badeværelse til nyt. Vi har lavet rigtig mange opgaver indenfor denne genre og kan derfor også tilbyde mange forskellige løsninger. Tag os med på råd og bliv inspireret.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Find badinspiration fra Bedre Bad’s løsninger

Bedre Bad har samlet en lang række badløsninger, hvor du kan få inspiration til badeværelse. Heriblandt finder du:

 • inspiration til lille badeværelse
 • inspiration til wellness badeværelse
 • ideer til renovering af badeværelse
 • badeværelser med god hygiejne
 • stilrene badeværelser
 • badeværelser med gang i farverne
Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Kom sikkert i gang med dit nye badeværelse

Det er selvfølgelig din vision det handler om, og du har med garanti din helt egen stil og smag – vi vil bare gerne hjælpe med at få gang i processen. Du kan derfor hente en masse gode ideer til forskellige designs, stilarter og former for indretning her. Ellers kan du ringe og booke os til et gratis badtjek – her kommer der en Bedre Bad Ikast teknikker ud og gennemgår badeværelset med dig. Vi kigger på den nuværende løsning og hvilke optimeringsmuligheder der findes. Både i forhold til mere velvære og mulige besparelser på vand- el- og varmeregningen. For det er nemlig ikke ligegyldigt. Vi kender til vigtigheden af et topoptimeret badeværelse og hjælper dig med at se mulighederne.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Hvor inspirerer vi til nyt badeværelse

Ikast VVS Service har primært sine arbejdsopgaver i og omkring Ikast. Men vi kører også gerne længere for at kunne servicere endnu flere kunder. Tag fat i os på tlf. 97 15 10 33 hvis du ønsker en aftale.

Vi kører eksempelvis også gerne til Sunds, Hammerum, Gjellerup, Kølkær, Bording, Engesvang, Pårup, Silkeborg, Ejstrupholm, Nørre Snede, Kjellerup, Thorning, Karup og Kølvrå.

Læs også om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 97 15 10 33
info@ikastvvs.dk

Henrik Pedersen Ikast VVS Service, Bedre Bad - Bedre Energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon