Inspiration til badeværelset

Der kan være rigtig mange ting, du skal tænke på, ved etablering eller renovering af et nyt badeværelse. Men bare rolig - med vores viden, vejledning og en smule inspiration, skal vi nok komme frem til den rette løsning sammen. Bedre Bad Ikast - også kendt som Ikast VVS Service er medlem af Danmarks største frivillige kæde indenfor VVS og energioptimering. Vi har derfor gennemgået et krævende uddannelsesforløb som gør at vi er specialister indenfor VVS og energioptimering. Det kommer til udtryk når vi laver badeværelser for vores kunder. Det gælder både renovering og etabalering af nyt badeværelse. Som en stor del af vores arbejde skal vi inspirere vores kunder til at se løsningerne og mulighederne der opstår når man renoverer sit gamle badeværelse til nyt. Vi har lavet rigtig mange opgaver indenfor denne genre og kan derfor også tilbyde mange forskellige løsninger. Tag os med på råd og bliv inspireret.

Kom sikkert igang med dit nye badeværelse

Det er selvfølgelig din vision det handler om, og du har med garanti din helt egen stil og smag – vi vil bare gerne hjælpe med at få gang i processen. Du kan derfor hente en masse gode ideer til forskellige designs, stilarter og former for indretning her. Ellers kan du ringe og booke os til et gratis badtjek - her kommer der en Bedre Bad Ikast teknikker ud og gennemgår badeværelset med dig. Vi kigger på den nuværende løsning og hvilke optimeringsmuligheder der findes. Både i forhold til mere velvære og mulige besparelser på vand- el- og varmeregningen. For det er nemlig ikke ligegyldigt. Vi kender til vigtigheden af et topoptimeret badeværelse og hjælper dig med at se mulighederne.

Hvor inspirerer vi til nyt badeværelse

Ikast VVS Service har primært sine arbejdsopgaver i og omkring Ikast - dvs. hele oplandet til Ikast. Men vi kører også gerne længere for at kunne servicere endnu flere kunder. Tag fat i os på telefon 97 15 10 33 hvis du ønsker en aftale. 

Vi arbejder her: Ikast, Sunds, Hammerum, Gjellerup, Kølkær, Bording, Engesvang, Pårup, Silkeborg, Ejstrupholm, Nørre Snede, Kjellerup, Thorning, Karup og Kølvrå.

Find inspiration til:

  • Det lille badeværelse
  • Det helt store med alle funktioner
  • Det midt imellem

På bedrebad.dk kan du se de løsninger vi i fælleskab kreere, følg linket her og bliv inspireret.

Læs også om: