lokal ekspert i badeværelser – Ikast VVS

Hos Ikast VVS Service kan vi hjælpe med rådgivning og inspiration til dit badeværelse. Vi udfører gratis badtjek, hvor vi kommer hjem til dig og udfører en grundig gennemgang at dit badeværelser så du får et overblik over dine muligheder.

Et gratis badtjek er din garanti for at dit badeværelse performer optimalt. Dette skal forstås på den måde at du ikke har unødvendige udgifter eller kan risikere at få det. Med et gratis badtjek går vi igennem en tjekliste og sørger for at dine vandhaner og armaturer ikke drypper. At badevandet bliver korrekt afledt, at udluftning og ventilation er i top osv. Kort sagt så løber vi hele tjeklisten igennem, så vi sørger for at indeklimaet på badeværelset er i top og at dig og din familie ingen gener har ved at bruge badeværelset. Læs meget mere om badtjek og book et her.

Kontakt Bedre Bad Ikast hvis du ønsker sparing, inspiration eller rådgivning til badet derhjemme. Vi er certificerede vådrumsinstallatører og udfører vores arbejde i området omkring Ikast og hele oplandet. Dvs. Bording, Karup, Nørre Snede, Pårup, Engesvang, Thorning, Kjellerup, Haderup og Them.

Det rigtige bademiljø giver en god start på dagen

Hvis man tænker over det, så er det faktisk et af de første rum man starter dagen i og derfor skal det også være et rart sted at være. Vi hos Bedre Bad Ikast er specialister indenfor gode bademiljøer, og ved hvordan man sammensætter det perfekte bad.

Det handler både indretningen, men så sandelig også komponenterne, armaturer, toiletter osv. Det hele spiller sammen og gør oplevelsen på badeværelset til noget helt specielt og et rart sted at være. Det er også derfor at vi hos Ikast VVS Service glæder os så meget når en kunde ringer og beder os kigge på deres bad. Der er ofte mange optimeringsmuligheder og vi kommer gerne ud og fortæller om vores erfaringer så vi kan inspirere vores kunder til at designe deres drømme bad. 

Start rejsen til et nyt bad lige her

Bedre Bad Ikast har nedenfor samlet et udsnit af links der fører videre til vores inspiration og vores badtjek, som er gratis. Du kan udfylde formularen nederst på badtjeks siden og så kommer vi ud og besøger dig. Du kan også søge inspiration på vores side og blive fyldt op af drømme til dit nye bad. Har du spørgsmål omkring dit eget badeværelse så kontakt os og få en snak omkring hvad der kan gøres for at dit badeværelse bliver et dejligere sted at starte dagen.

Se mere her: